Comença ‘La Tardor amb Encant’, un recull de tallers i activitats a SALT per fomentar l’autoreparació

La botiga de l’Encant de Salt emplaçarà durant els mesos de setembre, octubre i novembre, una programació plena de tallers, vermuts i desfilades, per rebre la tardor de la millor manera possible i apropar l’espai a la ciutadania de Salt i de Girona.

Les activitats estaran emmarcades en ‘La Tardor amb Encant’, una iniciativa dinamitzada per Roba Amiga Girona amb l’ànim de sensibilitzar a la població sobre la importància de l’autoreparació i la prevenció de residus.

Al mateix temps, també s’inclouran altres esdeveniments, com vermuts solidaris o una desfilada de moda sostenible, amb el propòsit de donar a conèixer la botiga i el seu projecte, a més de promoure un model de consum ètic i sostenible, respectuós amb el medi ambient i l’entorn.

Per tant, durant el pròxim trimestre, tots els dissabtes al matí, de 10 a 14 h, l’Encant de Salt oferirà les següents activitats gratuïtes per a tots els públics:

  • Vermut solidari: el 10 de setembre i el 8 d’octubre.
  • Taller de manteniment i reparació de bicicletes: el 17 de setembre i el 15 d’octubre.
  • Taller de restauració de petits mobles i miralls: el 24 de setembre i el 22 d’octubre.
  • Desfilada de moda sostenible: el 25 de novembre.

Les nostres botigues són més que un espai de venda, i és per això que volem que l’Encant de Salt es converteixi en una zona dinamitzada on compartir, aprendre, i promoure un món més sostenible, solidari i ètic.

Consulta tota la programació a l’agenda web de l’entitat per no perdre’t cap esdeveniment. T’esperem!