Continua la nostra col·laboració per ajudar a les persones refugiades d’Ucraïna

Des de Solidança portem treballant des dels inicis del conflicte per proporcionar ajuda de manera efectiva per a les persones refugiades d’Ucraïna. De la mateixa manera, seguim treballant en xarxa amb organitzacions diverses, posant els nostres recursos a disposició d’accions d’ajuda humanitària.

Estem realitzant recol·lecta de roba d’abric en bon estat, mantes i sacs de dormir que es recullen a les nostres botigues i seus de la zona de Barcelona i de Girona, a més de sumar-nos a diferents iniciatives de municipis que s’han interessat a col·laborar fent una recol·lecta pròpia i gestionant-la a través de la nostra entitat. Aquesta roba és seleccionada i preparada per poder distribuir-la segons necessitats i fins ara hem recollit un total de 8.435 kg.

A més volem destacar el nostre compromís amb l’ajuda humanitària des del principi de l’emergència oferint refugi directe des de l’Alberg Solidança a Palafrugell. Actualment tenim 30 persones en allotjament provisional a l’espera d’una acollida més definitiva. Estem treballant en col·laboració amb diverses xarxes de suport i a Palafrugell en concret treballem conjuntament amb Creu Roja, Càrites i Ajuntament per atendre els casos arribats.

Solidança seguirem donant suport treballant coordinadament amb les xarxes de suport i de manera eficaç i transparent, reclamant la fi de les guerres a tot el món.

Solidança està totalment compromesa amb la pau i la cooperació, i espera la reflexió, la moderació i un ràpid final a aquest conflicte bèl·lic.

 

 

  • Cat
  • Cast