Nous curs d’auxiliar de magatzem en e-comerç per a persones migrades

Iniciem una nova edició de la formació en auxiliar de magatzem d’e-comerç, enguany adreçada a persones migrades en situació de vulnerabilitat social per tal de formar-se en logística, concretament en preparació de comandes online, un sector que ha augmentat considerablement a causa de la nova situació del mercat provocada per la pandèmia de la Covid-19.  

Aquest curs està 100% subvencionat, amb inici el 4 d’abril de 2021. Es treballaran competències transversals, capacitació digital, logística de magatzem e-comerç, i inclou mòduls addicionals de l’obtenció del carnet de carretonera/r i pràctiques en empreses del sector, dues grans oportunitats que faciliten la inserció sociolaboral de les persones que reben el curs.

Des de Solidança creiem que la formació és una eina fonamental de transformació i canvi que genera noves oportunitats a les persones. És per això que apostem per formacions innovadores.

Les formacions al Solidança són gratuïtes i 100% subvencionades, aportant una part molt important de la formació en el treball de les competències transversals, treball de les competències TIC, preparació per a la recerca de feina i l’oportunitat de poder realitzar pràctiques en empreses, fet que els permet completar el currículum i estar preparades i preparats per a inserir-se al món laboral.

FORMACIÓ EN AUXILIAR DE MAGATZEM EN E-COMERÇ

Inici 4 d’abril i finalització 15 de juny.

Presencial de 9 a 14h a les instal·lacions de Solidança de Sant Joan Despí (Raval de les begudes, 25).

Un total de 100h de formació professionalitzadora amb treball de competències transversals.

  • 45h de formació tècnica en auxiliar de magatzem
  • 40h de treball en competències transversals
  • 20h de treball en competències TIC
  • *Inclou la obtenció del carnet de carretoner/a
  • *Inclou hores d’assessorament jurídic

+ 100h de pràctiques en empreses del sector.

Dirigida a persones en migrades en situació d’atur i/o irregular legal.

Presencial de 9 a 14h a Sant Joan a la Nau de Sant Joan Despí.

 

Requisits:

  • Domini del castellà i català
  • Interès en el sector

  Aquestes formacions estan dirigides a persones migrades en situació d’irregularitat legal i estan 100% subvencionades.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes i de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Aquesta formació pertany a la convocatòria COSPE 2021-2022.

Us convidem a fer-ne difusió i, per més informació, sempre podeu contactar amb nosaltres al: 655 42 46 50 (Ester)/ 93 685 44 34 o escriure’ns un e-mail a formacio2@test.solidanca.cat

 

INSCRIPCIONS OBERTES FINS L’29 de MARÇ 2022.

 

Solidança rep el suport de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

 

 

 

  • Cat
  • Cast