Solidança participa un any més a la Magic Line de Sant Joan de Déu

Des de Solidança enguany hem participat un any més en la logística de muntatge i desmuntatge de la Magic Line, una caminada que organitza anualment Sant Joan de Déu.

Solidança aposta pel treball col·laboratiu i en xarxa per tal de crear una Economia Social i Solidària comú per a tothom, és per aquest motiu que poder participar en aquestes accions ens crea molta satisfacció.

  • Què és la Magic Line?

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat que organitza Solidaritat Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Una iniciativa que reuneix diferents propostes solidàries, que es poden engegar des d’un grup d’amics i amigues, família, escoles, empreses o entitats; les quals es plantegen el seu propi objectiu i la manera d’aconseguir-lo.Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. Cada any s’organitzen centenars d’accions solidàries arreu del territori i  el 100% del que recapten tots els equips es destina a finançar projectes socials i sanitaris.

És un plaer poder col·laborar i formar part any rere any d’aquesta activitat solidària.

Gràcies a l’Hospital de Sant Joan de Déu per la confiança.