Inaugurem la nova botiga Solidança / Roba Amiga de Mataró amb la presència de l’alcalde David Bote

Avui 18 de març de 2022, s’ha inaugurat la nova botiga Solidança/Roba Amiga de Mataró amb la presència de l’alcalde David Bote, regidories i personalitats de l’Ajuntament, entre representants d’altres entitats associatives de l’entorn, de la direcció i l’equip de l’entitat. L’entitat consolida el seu projecte social i ambiental a la ciutat.

L’esdeveniment s’ha celebrat a l’establiment amb la benvinguda liderada per en Marc Pintor, director general de la Fundació Solidança, impulsora del projecte; donant pas a la responsable de medi ambient i projectes d’economia circular Nati Yesares, qui ha posat més èmfasi en la trajectòria de l’entitat al municipi de Mataró en els últims quatre anys i finalment s’ha realitzat la cloenda inaugural per part del Sr. David Bote, alcalde de Mataró.

També s’ha comptat amb la presència d’altres personalitats de l’Ajuntament de Mataró com en Sergi Morales, regidor delegat d’Ocupació Empresa, Economia Social, Emprenedoria, Industria i Polígons Industrials; i Joan Campmajó, director de Projectes Estratègics, entre altres personalitats.

Agraïm la presència de totes les persones interessades en el nostre projecte i l’aposta del municipi per tal de seguir promovent una economia social, solidària i circular, i la inserció sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat social i la millora del medi ambient.

 

Sobre el nou establiment de foment de l’economia social i circular

El comerç situat a la Ronda Alfons X el Savi, 147 compta amb una amplia gama de productes de segona mà de roba i complements, mobiliari i electrodomèstics, fomentant una moda sostenible i tancant així el cicle de la reutilització dels productes promovent  l’economia circular. Comprant a les botigues Solidança /RobaAmiga es fomenta la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i alhora la cura del medi ambient evitant l’emissió de CO2 a l’atmosfera a través de la reutilització d’aquests productes amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat. Aquesta activitat inicialment donarà feina a dues persones en situació de vulnerabilitat social per tal de promoure la seva inserció sociolaboral.

L’establiment se suma a les 8 botigues de Solidança/RobaAmiga situades entre la ciutat de Barcelona, Baix Llobregat i Bages, i ara al Maresme amb l’objectiu de seguir promovent l’economia circular i l’economia social, sensibilitzant a la ciutadania sobre l’impacte social i ambiental del projecte, i importància de realitzar un consum responsable i de proximitat.

L’horari de la  botiga serà de dilluns a dissabte de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h a la Ronda Alfons X el savi, 147 de Mataró.