Desfilada Circular Upcycling al Flea Market de Gavà

Aquest dissabte passat, Solidança va organitzar una de les seves famoses desfilades de moda sostenible al Gavà Flea Market, una plataforma que organitza mercats de segona mà per Barcelona. Aquest mercat, que s’organitza per segon cop a la població, ha volgut comptar amb Solidança-Roba Amiga per fer aquesta desfilada sota el concepte de moda circular i upcycling

Onze models, treballadores totes de Solidança, van presentar els vint-i-dos outfits de la nova col·lecció Circular Upcycling confeccionats a partir de peces de roba reutilitzada. Aquesta tendència sostenible s’està fent molt important entre dissenyadores de moda i un públic cada cop més ampli que busca revertir l’impacte negatiu que té la indústria de la moda sobre el medi ambient. Recordem que aquesta indústria és, actualment, la segona més contaminant del Món. 
 
Amb aquesta nova col·lecció de moda sostenible hem aconseguit un estalvi de 197,67 Kg de CO2 de residu tèxtil i de 90.595 litres d’aigua que contribueixen a estalviar recursos naturals del Planeta. Aquestes desfilades s’han convertit en un esdeveniment clau per a donar visibilitat a aquesta problemàtica a la vegada que serveix per donar alternativa sostenible a la indústria de la moda. 
 
Aquesta nova col·lecció Circular Upcycling de Solidança estarà disponible en exclusiva a la web www.circularsecondhand.org després de finalitzar el conjunt de presentacions que encara tenim per endavant.