Torna una nova edició del Mercat de Segona Mà a la Deixalleria de Viladecans! 

El proper dissabte 18 de novembre, la Deixalleria de Viladecans emplaçarà la segona  edició del Mercat de Segona Mà, un espai de compra i venda de tota classe d’articles recuperats i de segona mà, amb el propòsit d’allargar la seva vida útil i fomentar l’economia circular. 

El Mercat comptarà amb la participació de més de 40 parades, integrades totes elles per ciutadans i ciutadanes que volen donar una segona vida a la roba que tenen en desús, per evitar que esdevingui un residu.  

El mercat tindrà lloc el matí del 18 de novembre, d’10 a 14h, a la Deixalleria de Viladecans (Polígon Industrial Viladecans, carrer de l’Agricultura), i comptarà amb el DJ Alex Gruess que animarà la jornada, a més d’oferir un vermut popular. 

Els Encants són una botiga de productes de segona mà ubicada just a la mateixa Deixalleria, gestionada per Solidança / Roba Amiga, que promou el consum ètic i responsable, allargant la vida útil i donant circularitat als productes que ven. Al mateix temps, cuida de la teva butxaca, oferint articles a preus molt assequibles amb els que es contribueix a crear ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat social. 

Viladecans Repara, en canvi, és un espai continu de la botiga, que representa un punt de trobada en matèria d’educació ambiental, on cada divendres a la tarda s’ofereixen assessoraments gratuïts per empoderar a la ciutadania en l’autoreparació dels seus propis aparells, i dos dissabtes al mes s’organitzen tallers per aprendre nous hàbits sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. 

Compra i ven el que no utilitzis, dona-li una segona vida als objectes i cuida del medi ambient amb el Mercat de Segona Mà de la Deixalleria de Viladecans. 

Donem circularitat a la roba, cuidant del medi ambient i apostant per crear noves oportunitats laborals! 

  • Cat
  • Cast