El passat dissabte 26 de novembre, vam celebrar la primera edició del Mercat de Segona Mà de la Deixalleria de Viladecans, un espai on la ciutadania ha pogut comprar i vendre tota classe d’articles recuperats i de segona mà, amb el propòsit d’allargar la seva vida útil i fomentar l’economia circular.

L’esdeveniment va ser rebut amb gran èxit entre les persones assistents, tant per aquelles que van posar parada pròpia amb objectes a la venda, com les que van venir a comprar o simplement a gaudir d’una jornada acompanyada de música i un vermut gratuït.

Més de 30 paradistes i de 200 assistents ens van acompanyar durant la jornada, amb la participació de projectes com Tiny Vintage Hops, una línia de roba vintage online amb seu a Barcelona, o de Green Wave Tie Dye, una col·lecció de peces de segona mà tenyides a mà amb una tècnica japonesa coneguda com Shibori, entre molts altres.

L’objectiu del Mercat ha estat donar a conèixer la diversitat de serveis i espais que ofereix la Deixalleria, com són la botiga de segona mà Els Encants de Viladecans. 

Els Encants són una botiga de productes de segona mà ubicada just a la mateixa Deixalleria, gestionada per Solidança / Roba Amiga, que promou el consum ètic i responsable, allargant la vida útil i donant circularitat als productes que ven. Al mateix temps, cuida de la teva butxaca, oferint articles a preus molt assequibles amb els que es contribueix a crear ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat social. Durant el Mercat, els Encants van estar oberts al públic, amb una selecció especial de productes per posar a la venda durant la jornada.

Des de l’equip de Solidança volem agrair a totes les persones que es van apropar en algun moment de la jornada, ens fa molt felices compartir aquests moments plegades! I agraïm a l’Ajuntament de Viladecans per seguir apostant per l’economia circular a través del projecte de la Deixalleria i de l’impuls dels Encants de Viladecans amb esdeveniments com el passat.

Donem circularitat a la roba, cuidant del medi ambient i apostant per crear noves oportunitats laborals!

Us deixem un recull d’imatges de l’esdeveniment Mercat Viladecans
el vídeo compartit a les xarxes socials.

 

 

  • Cat
  • Cast