Entreguem els diplomes del Programa Ocupa’t per seguir promovent la inserció sociolaboral a persones migrades

El Programa Ocupa’t és un projecte que es realitza per primer any a l’entitat adreçat a persones migrades en situació administrativa irregular amb l’objectiu d’aconseguir el  Certificat del Servei de primera acollida a través de la formació professionalitzadora. 

Enguany han estat formades 14 persones en l’ofici d’auxiliar de neteja hospitalària, les quals també han fet els mòduls A,B, i C per a l’obtenció del Certificat de Primera Acollida. A més a més, 10 de les persones formades han fet les pràctiques no laborals en les empreses Sophos de Sant Joan Despí, Sophos Sant Vicenç dels Horts, a la Cooperativa Suara i a la Fundació Nouxamfrà.

Solidança a més ha atorgat un diploma de reconeixement a quatre alumnes que, gràcies a tenir avançat el mòdul A de Català, han treballat en equip i han donat suport i ajuda a aquelles comanyes i companys que els hi costava més desenvolupar-se amb la llengua, un fet molt honorable per part seva i que fomenta el treball en equip i la solidaritat entre les persones.

Així mateix, el passat 10 de desembre es  finalitzava el projecte formatiu en un acte d’entrega de diplomes a les instal·lacions de Solidança, on les persones formades i formadores van poder valorar i agrair entre elles aquests mesos de feina i esforç.

Aquest projecte rep el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu de la Unió Europea.

Seguim al costat i donant tot el suport a les persones migrades perquè obtinguin un treball i una vida digne! 

 

 

  • Cat
  • Cast