Estrenem la nova col·lecció circular upcycling en exclusiva a la botiga online de solidança

Ja està disponible a la botiga online de Solidança la col·lecció de roba de Circular Upcycling, una càpsula de roba redissenyada única i exclusiva per fer la teva compra molt més sostenible. Aquestes peces úniques dissenyades i confeccionades al nostre taller de Sant Just Desvern de Barcelona i que es podran comprar des de qualsevol indret mitjançant la botiga online de circularsecondhand.org
 
La marca Circular Upcycling neix del projecte Laboratori Tèxtil que va rebre el suport de l’Agència de Residus de Catalunya amb la necessitat mediambiental de reduir el residu de la segona indústria més contaminant al Món, la tèxtil. Del primer Workshop d’Upcycling, fet amb dissenyadors i dissenyadores, van sortir les primeres idees, dissenys i patrons que es van executar al taller de costura creant també un nou lloc de treball d’inserció laboral. 
 
El resultat d’aquella primera llavor del Laboratori Tèxtil ha estat un espai d’investigació i producció de peces úniques amb un valor social i ambiental a través de l’aprofitament i la reutilització del rebuig tèxtil. 
 
Ja fa més de cinc anys que Solidança aposta per la recuperació tèxtil i la reutilització de la roba mitjançant l’Upcycling. Aquest sistema de recuperació tèxtil consisteix a fer noves peces de roba a partir de roba destinada al rebuig. D’aquesta manera recuperem i donem una segona oportunitat als teixits estalviant recursos de producció i minimitzant l’impacte que genera al Planeta. 
 
Aquesta nova col·lecció ha desfilat durant més de sis mesos per desfilades locals organitzades per Solidança i també per una de les desfilades més importants del Món, la 080 Barcelona Fashion Week. A partir d’ara disponible a la venda a la botiga online de circularsecondhand.org. 
 
Totes les peces de la nova col·lecció són úniques i irrepetibles. Vesteix a la moda i uneix-te a la revolució de l’upcycling

  • Cat
  • Cast