Èxit al segons mercat de segona mà de Viladecans amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El dissabte 18 de novembre, vam celebrar la segona edició del Mercat de Segona Mà de la Deixalleria de Viladecans, un espai singular on les que s’han apropat han pogut comprar i vendre tota classe d’articles recuperats i de segona mà, amb el propòsit d’allargar la seva vida útil i fomentar l’economia circular. 
 
Les altes temperatures i la gran quantitat de paradistes d’aquesta edició va ser rebut amb gran èxit entre les nombroses persones assistents, que van venir a comprar o simplement a gaudir d’una jornada acompanyada de música i un vermut popular gratuït. 
 
Més de 35 paradistes i de 500 assistents ens van acompanyar durant la jornada, amb la participació d’una diversitat de paradetes que anaven des de la venda de llibres, joguines, petits electrodomèstics fins a la roba de segona mà, sent aquesta l’activitat més present d’aquesta jornada. Un altre dels objectius del Mercat ha estat donar a conèixer la diversitat de serveis i espais que ofereix la Deixalleria, entre el que es troba la botiga permanent de segona mà Els Encants de Viladecans. 
 
Els Encants són una botiga de productes de segona mà ubicada just a la mateixa Deixalleria, gestionada per Solidança / Roba Amiga, que promou el consum ètic i responsable, allargant la vida útil i donant circularitat als productes que ven. A part, la Deixalleria és un espai molt ampli on es fan diverses activitats i tallers relacionats amb la prevenció del residu i el medi ambient com són l’hort ecològic, l’hotel d’insectes o la compostadora que permet nodrir l’hort de forma autosuficient. 
 
Des de l’equip de Solidança volem agrair a totes les persones que es van apropar en algun moment de la jornada, ens fa molt felices compartir aquests moments plegades! I agraïm a l’Ajuntament de Viladecans per continuar apostant per l’economia circular a través del projecte de la Deixalleria i de l’impuls dels Encants de Viladecans amb esdeveniments com el del passat dissabte. 
 
Donem circularitat a la roba, cuidant del medi ambient i apostant per crear noves oportunitats laborals!