Finalitzem amb èxit el curs d’instal·lació i manteniment de plaques fotovoltaiques

El divendres passat vam finalitzar la formació de SoliEnergia: l’energia social, el curs d’instal·lació i manteniment de plaques fotovoltaiques dirigit a joves en situació d’atur amb el suport de Fundació la Caixa.  Durant el curs les i els alumnes van aprendre tècniques bàsiques d’instal·lació i manteniment de plaques solars fotovoltaiques amb l’objectiu d’augmentar les seves oportunitats d’inserció en el món laboral.

Durant la formació es van treballar  les competències transversals, treball de les competències TIC, preparació per a la recerca de feina i l’oportunitat de poder realitzar pràctiques en empreses, fet que els permet completar el currículum i estar preparades i preparats per a inserir-se al món laboral.

A l’acte de tancament del curs van assistir amics i  familiars dels alumnes per tal de conèixer una mica més a prop l’entitat de Solidança i també aquesta formació en concret. Durant l’acte els formadors i formadores i alumnes van explicar tot el que havien après durant aquest curs i la seva experiència en el lloc de pràctiques. Seguidament es va fer l’entrega de diplomes i finalment es va realitzar una dinàmica de grup entre els formadors i alumnes.

Estem molt contentes per la bona rebuda que ha tingut el curs, per la motivació i participació dels alumnes.

Seguim apostant per la formació com a eina per la millora de l’ocupabilitat.

  • Cat
  • Cast