Participem a la jornada Mou-te pel clima per fer front a l’emergència climàtica

El dissabte 11 de juny vam participar a la jornada Mou-te pel clima,  un esdeveniment ciutadà impulsat des de l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat i concretament des del Departament de programes i equipaments per al canvi climàtic i la sostenibilitat. L’acte es va dur a terme al Parc de la Barceloneta i es van oferir activitats variades de les 11 del matí a les 8 del vespre per fer front a l’emergència climàtica i promoure: més salut i benestar, l’estalvi i generació d’energia, la transformació del model urbà i de mobilitat, un canvi del model econòmic i de consum i la cultura climàtica i de sostenibilitat.

Des de Solidança vam organitzar un taller de clauers amb roba reutilitzada durant la tarda i també vam estar presents amb La DidalTruck.

Una de les activitats més destacades de la jornada va ser la conferència de la Kate Raworth, impulsora de l’Economia Dònut”. També es van recollir residus de la platja i es va donar la benvinguda als corredors de l’”Ultra Clean Marathon”. Durant tot el dia es van poder descobrir  diferents entitats que estan treballant per aconseguir una ciutat més sostenible i participar dels jocs i tallers que oferts per a totes les entitats.

Molt contentes d’haver participat en aquesta iniciativa i de seguir potenciant el treball en xarxa i la cura pel planeta entre totes. 

 

  • Cat
  • Cast