Nou curs d’instal·lació i manteniment de plaques fotovoltaiques

Comencem l’abril amb una nova promoció del curs d’instal·lació i manteniment de plaques solars fotovoltaiques, una aposta que va iniciar el 2022 ampliant les disciplines al sector de les noves tecnologies fotovoltaiques, tal com exigeix el mercat laboral, amb l’objectiu de crear noves oportunitats laborals de les persones participants.

Durant el curs les i els alumnes aprendran les tècniques bàsiques d’instal·lació i manteniment de plaques solars fotovoltaiques amb les quals podran augmentar les seves oportunitats d’inserció en el món laboral, amb el valor afegit de les formacions al Centre de Formació Solidança que inclouen càpsules de treball en competències transversals, coaching, TIC i preparació per a la recerca de feina.

Encara més important és la realització de pràctiques en empreses del sector, el que permet a l’alumnat posar en pràctica les tècniques apreses a l’aula, així com tenir una experiència laboral i iniciar el seu currículum dins el sector.

FORMACIÓ GRATUÏTA D’INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE PLAQUES FOTOVOLTAIQUES

Inici el 11 d’abril i finalització el 14 de juliol. De dilluns a divendres de 9h a 14h

Un total de 218h de formació professionalitzadora

El curs inclou:

  • 8h TPC treball en alçada
  • 20h de PRL d’electricitat

+ 100h de pràctiques en empreses del sector.

Dirigida a persones aturades.

El curs es realitzarà al Centre de Formació de Sant Joan Despí (Raval de les Begudes, 25)

Us convidem a fer-ne difusió i, per més informació, sempre podeu contactar amb nosaltres al: 655 424 650 (Ester)/ 93 685 44 34 o escriure’ns un e-mail a ester.rica@test.solidanca.cat

Archivo:Escudo Ajuntament Sant Joan Despí.svg - Wikipedia, la enciclopedia  libre

  • Cat
  • Cast