Ja som Fundació! L’Associació Solidança per la Recuperació Integral, Social i Laboral es transforma en Fundació Solidança

L’any 2019, l’Assemblea General de l’Associació Solidança, per la Recuperació Integral, Social i Laboral, va acordar la transformació de l’Associació en una fundació privada amb la denominació de Fundació Solidança. És per aquest motiu que estem contentes d’anunciar que, finalment, el passat 18 de novembre de 2020 el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya va acceptar la nostra inscripció al registre de Fundacions de Catalunya.

L’objectiu d’aquest canvi és seguir fent passes importants cap a la nostra maduresa i consolidació per tal d’afrontar el futur amb solidesa. En aquest sentit, ateses les dimensions que ha assolit la nostra entitat al llarg d’aquestes dues dècades i, que ens ha posicionat com una entitat de referència a Catalunya, volem poder garantir la continuïtat i el futur de tots els serveis prestats als nostres usuaris i usuàries.

La Fundació Solidança continuarà tenint la mateixa missió de promoure la inserció sociolaboral i dur a terme accions formatives per a col·lectius en risc d’exclusió social del nostre entorn a través d’activitats vinculades a la gestió integral de residus i a l’economia circular, així com altres activitats que puguin ajudar a complir l’objectiu social.

Gràcies per confiar en Solidança!

Seguim compromeses amb les persones i apostant per la cura del medi ambient.

 

 

 

  • Cat
  • Cast