Formació per a personas migrades per obtenir el servei de primera acollida

Solidança inicia la segona promoció de la formació AmBConnexió adreçada a persones migrades sol·licitants d’asil, refugiades o en situació administrativa irregular en el qual obtindran el Certificat del Servei de primera acollida.

El projecte anomenat AmBConnexió on els alumnes rebran formació dels mòduls A, B i C per obtenir el Certificat del Servei de Primera Acollida, el qual pot ser d’utilitat en alguns processos d’estrangeria.La formació és en format online tot i que l’entitat dona les facilitats tecnològiques que necessiti l’usuari, tan en suport presencial a l’aula com en l’obtenció d’un ordinador. Està 100% subvencionat, i es realitzarà des de gener fins a octubre de 2021. Les inscripcions romandran obertes durant tot el període fins al juny.

En els diferents mòduls de la Formació els alumnes podran desenvolupar competències lingüístiques bàsiques de Català, coneixements laborals, coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic i a més, Solidança ofereix a l’inici de la formació, un mòdul addicional de formació en TIC per trencar barreres davant la gran escletxa digital que s’ha posat en accent en el darrer any.

 

Si ets una entitat i tens usuaris interessats, contacta amb nosaltres!

Escriu-nos a formacio2@test.solidanca.cat o truca al 655 43 46 50/93 685 44 34 (Anna)

 

APOSTEM PER LA FORMACIÓ COM A EINA PER LA MILLORA DE L’OCUPABILITAT,
APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT I PASSA A L’ACCIÓ!  

 

 

  • Cat
  • Cast