Paraules per a l’Arcadi

Benvolgut Arcadi,

La gent de Solidança et volem enviar unes paraules d’acompanyament i escalfor en aquests moments de la teva vida en què ens has permès acomiadar-nos de tu d’aquesta manera tant emotiva i col·lectiva.

La teva comunitat és immensa, i nosaltres en sentim part, algunes persones de Solidança som seguidores “fans” teves, de les teves paraules, de la teva lluita contra el capitalisme neoliberal des de fa molts anys. Et vam conèixer a la UAB quan estàvem a les primeres promocions d’ambientals i fitxàvem a totes les teves conferències, a l’acampada del 0,7%, i mil batalles….ha plogut bastant, però l’espurna que vas encendre és molt viva, i seguim al peu del canó.

Importantíssim la teva gran amistat amb el nostre president en Josep Maria Fisa, i els records de la teva participació a les jornades de portes obertes de Solidança, les trobades als sopars de Justícia i Pau, les cantates del grup Dum animant els sopars de Solidança i en els que tu també has participat…

Has creat escola, ens hem emocionat amb l’audàcia dels teus discursos, amb la teva capacitat de fer que poguéssim entendre l’entramat del neoliberalisme i la globalització econòmica, tant complexa….i tant simple alhora quan tu l’expliques, amb veritats com pedres que han servit per colpejar les nostres consciències, un dels teus grans llegats, de ben segur.

Et portem al cor com un erudit que ha fet possible el somni d’una altra economia, la que cuida de la gent i dignifica els pobles, una persona molt especial i digna, entregada a la lluita per defensar als més febles, una inspiració i un exemple a seguir.

Volem donar-te les gràcies immenses per dedicar el teu talent a fer el bé, a transformar la societat i a transformar les nostres consciències. T’enviem abraçades, i la nostra estima, esperem que aquestes poques paraules et siguin dolces i les rebis amb l’amor que estan escrites.

Fins sempre, ens retrobarem sent espurnes. T’estimem molt i sempre et portarem al cor.

 

Atentament,

Tota la gent que forma part de Solidança.

 

https://missatges.arcadioliveres.cat/ Aquesta és una iniciativa de la família Oliveres Künzi (dona i fills de l’Arcadi Oliveres)

Aquest web neix amb la intenció de fer arribar a l’Arcadi les mostres d’afecte que puguin sorgir d’aquelles persones que d’alguna manera o altra us heu creuat amb ell o heu compartit un tros de vida. Sabem que l’Arcadi ha fet camí amb molta gent. Persones amb qui ha compartit militància, persones que heu passat per les seves classes, que l’heu llegit o que l’heu escoltat en xerrades…