L’Alberg de Solidança participa en el Flors i Violes 2023 de Palafrugell

El pròxim dissabte 29 d’abril participarem en l’acte de Flors i Violes organitzat per l’Ajuntament de Palafrugell en col·laboració amb diferents entitats, empreses i projectes del municipi. El Flors i Violes és un acte que es fa any rere any amb l’objectiu de promoure l’activitat i participació ciutadana amb més de 100 activitats per a tots els públics en més de 40 espais diferents del poble. Els carrers i jardins del municipi estan decorats de flors, plens de vida, de colors i d’activitats per a tot el públic i el nostre alberg no hi podia faltar. 

Des de Solidança participem d’aquesta festivitat proposant un recorregut per l’alberg mentre es fa sensibilització sobre el fast fashion i mostrant de manera dinàmica i divertida tota la tasca que realitza l’entitat per fer front a aquest nou concepte de consum. 

L’ambientació que es proposa té l’objectiu de reflexionar sobre la fast fashion i reivindicar la prevenció de residus, la slow fashion, el turisme sostenible i la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social. 

Es crearan tres espais de reflexió i gaudi; l’Església com a punt de reflexió sobre el consum actual de la roba, el pati interior s’utilitzarà com espai per conèixer alternatives a la fast fashion (la tasca que realiza Solidança) i el pati exterior com a espai de creació, meditació, introspecció i molta música. 

S’utilitzaran materials reciclats per a la decoració així com el tèxtil, contenidors del projecte Circu-tex (fets amb residu tèxtil post-consum), bales de texà i flors reciclades i naturals que ens ofereix el magnífic espai de l’Alberg Solidança.

La programació del cap de setmana serà la següent:

Dissabte

12h vermut musical

18h concert-berenar de música Dhrupad de l’Índia

Diumenge

De 10h a 12h taller de creació de flors fuxico reciclades per a tots els públics amb la DidalTruck de Solidança

18h Concert Nap After

Durant tota la jornada es realitzaran dinàmiques de sensibilització dins el circuit de “La Primavera la roba altera”

Estem molt contentes de participar en aquesta iniciativa i d’obrir les portes del nostre alberg a tota la ciutadania de Palafrugell.

Us hi esperem!