Un cap de setmana ple de flors i vida a l’Alberg de Solidança

Flors, activitats, mostres i exposicions han omplert de vida l’Alberg de Solidança, amb motiu de la festa més alegre de l’any: Flors i Violes.

Flors i Violes és un acte que organitza cada any l’Ajuntament de Palafrugell amb l’objectiu de promoure l’activitat i participació ciutadana amb més de 100 activitats per a tots els públics en més de 40 espais diferents del poble. Els carrers i jardins del municipi estan decorats de flors, plens de vida, de colors i d’activitats per a tot el públic i el nostre alberg no hi podia faltar.

Des de Solidança hem celebrat aquesta festa amb un toc personal: hem proposat un recorregut pel nostre Alberg, per sensibilitzar sobre la problemàtica actual en la indústria tèxtil i la tasca que fa l’entitat per impulsar un nou model de consum.

Al llarg del cap de setmana, vam gaudir de vermuts, concerts de diferents estils musicals, tallers amb materials reciclats, de la Didaltruck i molt més!

Què és l’Alberg de Solidança?

L’Alberg, situat en l’entorn privilegiat de la Costa Brava, que aposta per turisme responsable on primin els criteris de sostenibilitat, a més d’utilitzar-se com un espai de dinamització social i d’educació ambiental.

L’Alberg és un projecte impulsat per la nostra entitat, que empra l’economia circular com a mètode de funcionament, reduint l’ús de recursos materials i energètics mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge.

Estem molt contentes de la rebuda que ha tingut aquesta festa, i continuem obrint les portes del nostre alberg a tota la ciutadania.

Us deixem una galeria amb els millors moments del cap de setmana!

  • Cat
  • Cast