Millorem la integració social de les persones migrades. Nou curs de Gestió de Residus – inici 17 de febrer

Iniciem l’any amb noves accions formatives per millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, en especial a aquelles qui han migrat del seu país natal.

Torna el curs de Gestió de Residus dirigit a persones migrades en situació legal irregular amb inici el proper 17 de febrer en horaris de 9h a 14h al Centre de Formació Solidança de Sant Joan Despí (Descarrega el cartell en PDF).

Aquesta formació té l’objectiu de donar eines per a la millora de la seva ocupabilitat, així com, per a obtenir més puntuació a l’hora d’oficialitzar els permisos de residència complementant-ho amb l’obtenció del títol B1 de català (de 45 hores pel Consorci de Normalització lingüística) i així aconseguir el certificat de primera acollida.

Aquesta formació forma part d’un projecte d’atenció a persones migrades en el qual s’inclouen l’acompanyament d’una parella lingüística així com d’un mentoratge. Si coneixeu persones que es trobin en aquesta situació legal irregular les podeu adreçar a la nostra entitat.

Aquest projecte rep el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat.

 

Últimes places! 

Per més informació, contacta amb nosaltres al 655 42 46 50 o escriu-nos a formacio2@test.solidanca.cat

 

 

  • Cat
  • Cast