Participem un any més en la Marató d’Upcycling de l’escola de disseny BAU

Un any més, en el marc de la Fashion Revolution Week (18-24 d’abril), Solidança/RobaAmiga i l’escola de disseny BAU s’uneixen per dur a terme una nova edició de la Marató d’Upcyling, organitzada per Moda Sostenible Barcelona.

Des de l’entitat es va fer una donació de roba a l’escola de disseny per tal de poder realitzar la mostra-taller d’upcycling on l‘objectiu de l’activitat és reivindicar la moda sostenible i l’Economia Circular a través de la reutilització de la roba en desús.

Del 19 al 28 d’abril, l’alumnat del Grau en Disseny de BAU transformarà roba de segona mà en peces de disseny, amb l’objectiu de demostrar que l’enorme volum de peces que cada any acaben a les escombraries són una matèria primera útil amb gran potencial creatiu.

Amb aquesta iniciativa es vol sensibilitzar als alumnes del gran potencial creatiu que ofereix la roba de segona mà a través de les tècniques d’upcycling. El work in progress de l’activitat es podrà veure al passadís central de l’edifici A de BAU.

Aquestes accions col·laboratives i el treball en xarxa ajuden a potenciar i a fer créixer la moda sostenible i la consciència mediambiental en els diferents sectors de la societat, per aquesta raó des de Solidança/Roba Amiga seguirem treballant conjuntament per un món més sostenible.

  • Cat
  • Cast