Obrim nova botiga Solidança / Roba Amiga a Nou Barris (BCN)

A través del programa Impulsem el que fas, Solidança/RobaAmiga obre una botiga al districte de Nou Barris amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i de proximitat així com la creació de llocs de treball. L’entitat inaugura la primera botiga a Nou Barris ampliant la seva presència a  la ciutat de Barcelona. El comerç es troba en una ubicació molt cèntrica del barri, a la Plaça República 3 molt a prop de l’estació de metro de Sant Andreu i Llucmajor i de diferents línies d’autobús.

La nova obertura subvencionada per Barcelona Activa i  l’Ajuntament de Barcelona, a través del programa socioeconòmic del territori, Impulsem el que fas, inicialment donarà feina a dues persones en situació de vulnerabilitat social per tal de promoure la seva inserció sociolaboral.

A la botiga es pot comprar roba i complements de segona mà, fomentant una moda sostenible i tancant així el cicle de la reutilització de la roba com a foment de l’economia circular. Comprant a les botigues Solidança /RobaAmiga es promou la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i alhora la cura del medi ambient evitant l’emissió de CO2 a l’atmosfera a través de la reutilització d’aquests productes.

Aquest establiment se suma a les 7 botigues de Solidança/RobaAmiga situades entre la ciutat de Barcelona, Baix Llobregat i Bages amb l’objectiu de seguir promovent l’economia circular i l’economia social, i paral·lelament sensibilitzar al veïnat sobre l’impacte social i ambiental del projecte, i importància de realitzar un consum responsable i de proximitat.

T’esperem de dilluns a dissabte de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h a la  Plaça República 3
Fes una compra responsable, compra segona mà a Solidança/Roba Amiga!

 

Ajuda’ns a fer difusió i comparteix la nota de premsa que hem preparat. Pots descarregar-la clicant AQUÍ.

  • Cat
  • Cast