Participem un any més a l’assemblea d’Aeress

Els dies 20 i 21 de juny vam participar a l’Assemblea General de Sòcies d’AERESS, per seguir potenciant el treball en xarxa i enfortint els coneixements de l’Economia Social i Solidària. Van ser uns dies per poder dialogar sobre temes referents al nostre sector, conèixer noves experiències, crear vincles amb altres entitats i desenvolupar grups de treball específics al voltant de RAEE, tèxtil i social i també analitzar el context estratègic del nostre sector. Durant aquests dies també hem abordat temes més generals de l’associació.

AERESS és una associació sense ànim de lucre, constituïda com a plataforma a nivell estatal que representa a 42 entitats especialitzades en la inserció sociolaboral i la gestió de residus, amb presència en 13 comunitats autònomes. Solidança forma part de l’associació des dels inicis i sempre ha tingut un vincle molt fort.

Alguns dels temes que es van tractar van ser els següents: Nova Llei de Residus, Revisió de la Llei d’Empreses d’Inserció, context normatiu europeu, SCRAP tèxtil, presentació de dades AERESS.

Per a Solidança és un plaer poder participar un any més en aquesta trobada per a seguir fomentant el treball en xarxa i continuar teixint vincles.

 

 

  • Cat
  • Cast