Rebem la visita institucional per celebrar el 25è aniversari de Solidança

Enguany a Solidança celebrem els 25 anys i, amb motiu d’aquest aniversari, hem realitzat una visita institucional amb diferents personalitats del sector per donar a conèixer la nostra tasca social i ambiental i també per donar a conèixer les nostres instal·lacions de la seu de Sant Just Desvern amb la Planta de Preparació per a la Reutilització de roba i la Planta de Preparació de Reutilització de RAEE (Residus Aparells Elèctrics i Electrònics).

La visita ha començat a les 9:30h amb la recepció i benvinguda amb un petit esmorzar per amenitzar l’estona fins que arribessin tots els assistents. Tot seguit hem iniciat la visita guiada per les instal·lacions de Solidança on hem explicat el cicle de la roba i el funcionament i les diferents seccions de la zona de la Planta de Preparació per a la reutilització de roba. Després hem anat cap a l’altre espai de treball per conèixer la Planta de Preparació de Reutilització de RAEE (Residus Aparells Elèctrics i Electrònics).

A les 11h hem iniciat els parlaments on han intervingut en Marc Pintor, Director General de Solidança que ha realitzat una presentació i benvinguda a totes les persones assistents, Raquel Casanovas, cap de l’àrea social de Solidança,  Nati Yesares, cap de l’àrea de medi ambient de Solidança, Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isabel Garcia, subdirectora general de Treball en la diversitat i en el tercer sector i finalment Joan Basagañas, alcalde de Sant Just Desvern.

La jornada s’ha tancat amb un brindis per celebrar el 25è aniversari amb un petit refrigeri per a totes les assistents.

Agraïm a totes les persones assistents, ja que per a Solidança aquesta trobada és un exercici molt gran de transparència i de consolidació de les relacions amb els ajuntaments i institucions que des de fa tants anys confien i ens donen suport en tota la nostra tasca.

Durant l’acte hem comptat amb la presència d’Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isabel Garcia, subdirectora general de Treball en la diversitat i en el tercer sector, Joan Basagañas, alcalde de Sant Just Desvern, Nuria Palleres, Cap de Serveis i Medi Ambient de Sant Just Desvern, Pilar Chiva, Helena Rojas Carretero, Tècnica de la DG d’Economia Social del Tercer Sector i les Cooperatives (Departament d’Empresa i Treball), Margi Gual Izquierdo, Tinenta d’alcaldia de Polítiques Socials, Comunitaries i Diversitats. Ajuntament de Sant Joan Despí, Just Fosalva, regidor de Medi Ambient, Quima Giménez, regidora de Solidaritat i Cooperació, Gent Gran i Benestar Animal (dins l’Àrea Social) de l’Ajuntament Sant Just Desvern,  Anabel Camacho, Directora de l’Àrea d’Espai Públic de l’Ajuntament de Viladecans i Marta Jaramillo: Tècnica associada al departament de Serveis Públics de l’Ajuntament de Viladecans.

Si vols veure el vídeo de l’acte institucional clica aquí.

 

Celebració institucional 25è

Per seguir sumant anys plegades!

Gràcies a totes les que ho heu fet possible!

 

 

  • Cat
  • Cast