Diferents entitats visiten Solidança en el marc de la jornada d’Emprenedoria i Economia Social del Baix Llobregat

El passat 15 de juny vam  participar a la jornada d’Emprenedoria i Economia Social del Baix Llobregat  organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat en el marc de la Xarxa European network of innovation for inclusion per connectar iniciatives locals d’Economia Social de la comarca amb altres projectes internacionals.

A la jornada vam participar  més de vint-i-cinc entitats d’economia social amb col·laboració de diversos ajuntaments amb l’impuls del Consell Comarcal del Baix Llobregat. 

La jornada va finalitzar amb una visita a les instal·lacions de Solidança perquè les entitats coneguessin de més a prop la tasca social i ambiental de Solidança. Algunes de les entitats que van assistir a la visita van ser les següents: Acción contra el Hambre, Materahub, Fundación EOI, Heres Social, Vitivin, entre d’altres.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat aprofita aquesta visita d’Estudi per donar veu a altres iniciatives municipals i empresarials vinculades a l’Ateneu Cooperatiu, amb l’objectiu d’afavorir el treball en grup entre entitats amb interessos comuns, i fer d’aquest esdeveniment, un espai de networking, naixement de nous projectes i coneixement de mecanismes de finançament tant vinculats als fons Next Generation com en programes competitius d’abast Europeu.

Moltes gràcies a totes les persones assistents i especialment a l’Ateneu Cooperatiu per aquesta oportunitat