Participem en una nova edició del congrés internacional Waste In Progress

 

Solidança ha participat a l’edició del Waste in Progress 2022 celebrada durant els dies 18, 19 i 20 de maig sota el lema “L’orgànica, la fracció clau en els nous models de recollida”.

Durant els tres dies vam estar presents en el nostre stand donant a conèixer l’entitat i difonent el conjunt de serveis i activitats de Solidança i el valor social que afegim a la nostra gestió. Entre alguns d’ells ens vam centrar en la difusió de la gestió amb el Programa Roba Amiga, la gestió de residus voluminosos municipals i la preparació per la reutilització de RAEE.

També vam participar a l’espai InnovationLab on Nati Yesares, Responsable de l’Àrea de Medi Ambient i projectes de Solidança va realitzar una intervenció sobre el model de gestió de residus amb valor social promogut per Solidança. En aquest espai, vam poder explicar en detall tots els beneficis ambientals que promouen la correcta gestió dels residus i la seva PxR (preparació per a la reutilització), i el valor social que aporta Solidança que incentiva la creació de llocs de treball per a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social.

Per a Solidança és un plaer poder participar en una jornada d’aquesta magnitud, ja que és una molt bona manera de compartir experiències, donar a conèixer la nostra activitat, i de seguir aprenent d’altres entitats, institucions i persones expertes del sector d’arreu d’Europa.

Estem molt contentes de seguir participant en aquests espais de trobada tan enriquidors, compartint experiències i fomentant el treball en xarxa.