Publiquem Cercle Zero, el portal web d’activitats d’educació ambiental

Cercle Zero és un portal web que pretén esdevenir un lloc de referència en l’àmbit de les activitats de prevenció de residus municipals. Representa un punt de trobada d’educació ambiental, on poder centralitzar totes les activitats, així com les inscripcions i l’organització d’aquestes.

Solidança crea per primer cop, un portal on recollir el seguit d’activitats que realitza prèvia comanda d’institucions públiques i Ajuntaments, per tal de visualitzar cap a la ciutadania l’agenda completa de totes les activitats alhora de generar sensibilització envers la problemàtica ambiental.

Cercle Zero es crea a partir de la idea de CERCLE, com a punt de trobada i de ZERO, com a concepte de residu zero o prevenció de residus. Es tracta, per tant, d’un portal web que agrupa activitats de sensibilització com Tallers de costura, fusteria, reaprofitament, bricolatge, xerrades, cursos, serveis de la ReparaTruck i la Didaltruck, Viladecans Repara, entre d’altres.

L’objectiu principal és integrar en un sol lloc web l’oferta de les diferents activitats que es desenvolupen en matèria de prevenció de residus des de Solidança en col·laboració amb altres organitzacions, com entitats i administracions públiques.

 

D’altra banda, volem millorar la comunicació i difusió d’aquestes activitats per incentivar i maximitzar la participació, la visibilitat i l’impacte de les activitats, a més de facilitar l’accessibilitat i inscripció a les activitats, tant per a les institucions com per la ciutadania, i informar de l’impacte en matèria de prevenció resultat de l’execució de les activitats.

 El portal web compta amb diversos apartats. Per començar, ofereix una agenda on poder consultar les activitats pròximes: segons la ubicació, a un apartat de mapa; per activitat, amb un buscador d’activitats; o simplement consultant l’agenda mensual.

Per saber quina és l’oferta d’activitats, a l’apartat de serveis, podem trobar una explicació de cada un dels serveis que oferim, juntament amb el catàleg de tallers.

A més, tant si ets un usuari, com una entitat o un Ajuntament, Cercle Zero et facilita un espai personal on poder consultar les teves reserves i l’historial.

Per saber com funciona la web, us deixem el videotutorial:

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Cercle Zero (@cerclezero.cat)

Aquest projecte, rep el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. 

 

Descobreix tot el que t’ofereix Cercle Zero a: www.cerclezero.cat i al compte d’Instagram @cerclezero.cat

  • Cat
  • Cast