Seguim apostant per la formació amb seguretat

A Solidança mantenim l’aposta per la formació com a empoderament de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, sent una porta cap a la inserció sociolaboral.
Durant el mes d’octubre i novembre s’han impartit dues formacions amb un total de 30 alumnes; una formació en auxiliar de magatzem (dins el Punt Formatiu Incorpora) i una altra formació de Tècnic/a en reparació de mòbils i tauletes, en aquest segon cas destinat a joves.
Una nova edició que hem adaptat, amb gran èxit i sense cap contagi, al context d’alerta sanitària COVID-19 per seguir atenent amb seguretat als nostres alumnes garantint el benestar de tota la nostra comunitat: treballem en espais grans amb distància de seguretat, amb mascareta obligatòria i gel desinfectant a disposició de tothom. Per fer les nostres formacions més segures també hem optat per formació amb modalitat semipresencial.
Aquestes formacions són una gran oportunitat per a persones aturades i per a joves que es troben en recerca de feina i necessiten millorar els seus coneixements i experiència, ampliant així les seves possibilitats de trobar feina.

Endavant alumnes!

 

 

  • Cat
  • Cast