La Didaltruck, el nou projecte de Solidança/Roba Amiga per impulsar la prevenció dels residus tèxtils

A Solidança derivat de l’èxit de La REPARATRUCK el servei mòbil d’autoreparació, hem posat en marxa un nou projecte La DIDALTRUCK el servei mòbil d’arranjament tèxtil al costat de casa sota l’eslògan, Posa fil a l’agulla amb Roba Amiga.
Fes Click per veure el vídeo de presentació!

Fes Click per veure el vídeo de presentació!

La Didaltruck té l’objectiu d’ensenyar a allargar la vida de les teves peces de roba a les places i carrers dels municipis, transformant la capacitat de la ciutadania per aprendre a cosir en una eina per a la prevenció de residus.

D’aquesta manera volem impulsar que la ciutadania aprengui fer arranjaments de la seva roba i a transformar-la en noves peces amb tècniques d’upcycling, amb el suport d’una tècnica especialista i les eines necessàries. El fet de fer-ho al carrer ens dóna la visibilitat necessària que cal per a aquest tipus d’iniciatives, i alhora es converteix en un tipus de servei molt més accessible.

Trobaràs tots els serveis que realitzem publicats a la nostra AGENDA WEB, i segueix-nos al compte d’Instagram @reparatruck!

Vols que el teu municipi es sumi al la xarxa de municipis DidalTruck? posa’t en contacte amb Solidança al 93 685 44 34 o al correu eduambiental@test.solidanca.cat i t’explicarem com fer-ho.

Aquest projecte es realitza amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

 

  • Cat
  • Cast