Finalitza el projecte Gènere-Acció amb un grup de 10 dones empoderades

Octubre va finalitzar amb un càlid acomiadament cap al grup de dones que durant aquest any han format part del projecte GÈNERE-ACCIÓ. Un projecte que constava de diferents tallers d’empoderament personal per a dones migrades amb l’objectiu de millorar les seves competències bàsiques i transversals, a més d’aprendre a detectar qualsevol mena de violència exercida contra les dones.
Han sigut un total de 10 dones que han format un grup consolidat caminant de la mà, compartint experiències i aprenent juntes cada dia. Tot i haver hagut d’aturar el curs un temps, per la situació COVID19, aquesta es va poder reprendre i finalitzar amb èxit. 

Gràcies a aquest grup de dones per tot el que ens han aportat i ensenyat. La sororitat ens uneix i ens fa més fortes. Endavant i molta sort!!

Aquest projecte ha estat realitzat gràcies al suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i a totes les persones tècniques i voluntàries que hi han posat tot el seu esforç.

 

 

  • Cat
  • Cast