Solidança al Saló de l’ensenyament de Barcelona amb el POP UP RE-STORE de l’Agència de Residus de Catalunya

Aquest any Solidança torna a participar a l’espai Adolescents.cat dins el Saló de l’Ensenyament de Barcelona. L’edició d’enguany del Saló de l’ensenyament es celebrarà del 13 al 17 de març a la Fira de Barcelona del recinte de Montjuïc i oferirà, com sempre, els serveis d’orientació per facilitar l’elecció d’estudis, entre altres activitats. 
 
Una d’aquestes activitats és la POP UP RE-STORE de l’Agència de Residus de Catalunya on s’exposen peces de roba de segona mà (showroom) i es fan entrevistes entre influencers referents del disseny de moda sostenible així com tallers diversos com, per exemple, de customització de tote bags 100% biodegradables o la creació d’un showroom de roba de segona mà entre altres. 
 
El POP UP RE-STORE forma part del Pacte per la Moda Circular i té com a objectiu principal transmetre als joves els conceptes conscienciadors sobre la importància d’apostar per moda sostenible i la importància de minimitzar la generació de residus. 
 
Solidança col·labora de primera mà amb tota la roba que s’utilitzarà pel showroom i els diferents workshops que es realitzaran durant els 5 dies que dura el Saló de l’Ensenyament de Barcelona així com a la desfilada final de diumenge que es farà a càrrec de la prestigiosa agència de models Francina Models. 
 
Un any més Solidança aposta per l’educació innovadora que fomenta la sostenibilitat i el treball en equip sumant sinergies. El nostre compromís amb la sostenibilitat ens impulsa a promoure accions innovadores i col·laborar amb les noves generacions que han de créixer des d’una sensibilitat mediambiental adaptada a la situació d’emergència climàtica que vivim.