Solidança celebra el seu 25è aniversari en una jornada festiva i lúdica

El passat dissabte 18 de juny, vam celebrar el 25è aniversari de Solidança en una jornada emmarcada en un caràcter festiu i divertit. L’acte es va dur a terme a La Nau de Sant Joan Despí (C/Raval de les Begudes, 25)  de 10h del matí a 19h de la tarda amb l’objectiu de celebrar aquesta nova etapa amb totes les persones que ens han acompanyat al llarg d’aquests anys.

La jornada va començar amb una xocolatada popular per agafar forces per a tot el dia, a primera hora l’ambient era distès, es va apropar molta gent esperant el gran moment de la desfilada de roba que va començar sobre les 11h. A la desfilada van participar diferents persones de l’entitat, van lluir roba de segona mà de les botigues Solidança/Roba Amiga i també algunes peces de la nova col·lecció d’upcycling impulsada per l’entitat, la Didal-Up. L’hora del vermut va estar amenitzada pel grup de música,  Los Bongo Beat que van animar a totes les persones de la festa a ritme de rock and roll durant gairebé una hora i mitja de concert. En aquest mateix moment van sortir els pintxos a la barra, n’hi havia de tot tipus i per a tots els gustos amb boníssimes opcions per vegetarians i vegans.

Després de moure l’esquelet i de fer una mica d’aperitiu va arribar el moment de reposar una mica i omplir la panxa amb exquisits entrepans de butifarra, de xoriç, de truita, de formatge, etc…En aquest moment de calma molta gent va aprofitar per apropar-se a les diferents paradetes d’artesania que hi havia durant la jornada, va ser el moment idoni fer-se un tatuatge de henna, aprendre la tècnica de cianotípia o fer una tassa de ceràmica.A les quatre del migdia, sota l’ombra i amb les taules plenes de gent va començar el bingo musical on s’oferien tres premis per a les primeres persones que cantessin bingo. Va ser un dels millors moments de la jornada, tothom estava molt participatiu i es va crear un ambient molt divertit.

La jornada va acabar amb un karaoke per a tots els públics on van sonar des de cançons mítiques com “La Flaca” de Jarabe de Palo, “La Bicicleta” de Shakira o “Limbo” de Daddy Yankee fins a Sarandonga de “Lolita”

Des de l’equip de Solidança volem agrair a totes les persones que es van apropar en algun moment de la jornada, ens fa molt felices compartir aquests moments plegades i desitgem que això sigui l’inici d’una gran etapa.

Per molts anys més! 

 

Visita la galeria fotogràfica a continuació:

FESTA 25È ANIVERSARI

Vídeo resum festa del 25è aniversari Solidança:


La nova col·lecció de Didal-up rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat 2022.

 

Aquesta celebració ha rebut el suport de: 

I l’entitat rep el suport de: 

 

  • Cat
  • Cast