Solidança inicia una col·laboració amb la influencer Carlota Bruna participant en el nou projecte Macaranda

Solidança realitza la primera col·laboració amb influencers de la mà de l’activista mediambiental Carlota Bruna participant en el seu nou projecte Macaranda. Per l’entitat és una oportunitat molt gran iniciar accions de comunicació amb influencers, ja que ens apropen a moltes persones i ens fan arribar a nous públics.

Solidança ha donat una de les neveres del taller de Preparació per a la Reutilització de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics per a la nova iniciativa de la influencer. La nevera estarà pels carrers de Barcelona plena de menjar de Macaranda perquè totes aquelles persones que ho necessitin puguin accedir a uns aliments saludables i sostenibles.

El projecte de Macaranda neix per canviar el món i fer-lo un lloc millor. Envien caixes de la millor fruita i verdura de temporada i ecològica setmanalment a totes les persones que se subscriguin. A més amb cada caixa, es plantarà un arbre, es recollirà plàstic dels oceans a través de The Ocean Clean Up i es farà una donació d’aliments a les persones que més ho necessiten a través de la Fundació Banc dels Aliments. 

Estem molt contentes d’aquesta col·laboració i esperem poder seguir treballant plegades.

 

  • Cat
  • Cast