265 persones passen per l’Incorpora durant el 2023 

Ja fa més d’una dècada que Solidança treballa en el programa d’intermediació laboral INCORPORA de la Fundació “La Caixa”. Un programa d’inserció laboral totalment personalitzat amb el que aquest any 2023 hem pogut atendre a 265 persones en el seu procés de formació i inserció cap al món laboral. 

El programa INCORPORA permet a les persones interessades contactar amb Solidança, sigui per correu electrònic o per telèfon. Un cop fet aquest pas, Solidança s’encarrega de dissenyar un pla de formació i/o d’inserció personalitzat. D’aquesta manera ajudem a aconseguir els objectius marcats des de l’acompanyament i cerquem ofertes de les empreses col·laboradores a més de preparar a l’usuari pels processos de selecció futurs. 

El programa Incorpora, juntament amb el Punt Formatiu Incorpora, són eines clau per atendre les necessitats del teixit social i empresarial, amb els que podem atendre i acompanyar la capacitació professional i el desenvolupament de les competències laborals de la ciutadania interessada.  

Aquest any, hem aconseguit un total de 83 insercions en diversos àmbits laborals: com a botiguer/a, cambrer/a, peó/na de manipulació, tècnic/a d’inserció, professional de la neteja, xòfer o operari/a de residus, entre molts altres.  

D’altra banda, cal destacar que de les 108 empreses amb les quals ha contactat Solidança, han estat 72 d’aquestes les que han col·laborat amb l’entitat, de les quals 12 d’elles han ofert pràctiques, i les altres 77 ofertes laborals. 

Solidança forma part d’Incorpora des del seu inici, oferint un servei gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot el suport en les diferents fases del procés de recerca de feina i formació de l’usuari. 

  • Cat
  • Cast