Solidança conclou l’any 2023 arribant a la fita de 125 llocs de treball reservats per a itineraris d’inserció

L’Empresa d’Inserció Solidança Treball SL, conclou el 2023 amb resultats satisfactoris, arribant a la fita de 125 llocs de treball reservats per a persones que realitzen itineraris d’inserció. Així doncs, durant el darrer any han passat per aquests llocs de treball un total de 172 persones en situació de vulnerabilitat social, assolint la fita del 40% de persones inserides al mercat laboral ordinari en finalitzar el seu recorregut a l’entitat. 
 
La creació de llocs de treball és possible gràcies al desenvolupament d’activitats sobre la gestió de residus i l’economia circular. Concretament, generem nova ocupació en la nostra Planta de Triatge de Preparació per la Reutilització, en la gestió logística de les recollides de residus, en el personal de les botigues de Solidança / Roba Amiga o en la gestió de Deixalleries, entre altres àrees. 
 
Al llarg de l’any, hem atès diversos col·lectius, la gran majoria han estat persones immigrades en situació de vulnerabilitat social, seguit de persones de més de 45 anys en atur de llarga durada, persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, persones titulars de famílies monoparentals o persones sense sostre entre altres. 
 
Els itineraris d’inserció es realitzen amb una metodologia molt treballada i amb un equip tècnic multidisciplinari de psicòlogues/s, psicopedagogues i educadores que fan un acompanyament personalitzat i holístic de la persona on la formació és clau. 
 
Des de l’entitat, agraïm la col·laboració de les diferents administracions públiques i de les empreses que aposten per la Responsabilitat Social Corporativa, així com de la ciutadania, ja que confiant en el nostre projecte ens ajuden a fer realitat la nostra missió. 
 
Continuem apostant per la inserció sociolaboral i per les formacions professionalitzadores com a eina de creació d’oportunitats laborals. 

  • Cat
  • Cast