Assistim a la I Jornada empresarial de Treballa’t, el programa d’acompanyament i formació per a persones aturades del municipi de Sant Vicenç dels Horts 

Avui hem format part de la I Jornada empresarial TREBALLA’T, una experiència de col·laboració publicoprivada organitzada per l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, impulsora del projecte, amb l’objectiu de reconèixer a les empreses que col·laboren en l’acollida d’alumnes en pràctiques i fent inserció laboral de les participants del programa Treballa’t. 

El programa TREBALLA’T, executat per  Solidança Treball EI S.L. i la Fundació María Auxiliadora, fa 4 anys que treballa per promoure la inserció sociolaboral de persones aturades i en situació de vulnerabilitat del municipi de Sant Vicenç dels Horts a través del dispositiu d’atenció, la formació i la intermediació laboral, on la col·laboració d’empreses de l’entorn és clau. 

Durant la jornada hem pogut escoltar diferents arguments a la taula rodona formada per 6 empreses col·laboradores del programa Treballa’t: Barrado, Residències SOPHOS, TRF Gestió de residus, Pulim Facility Services, J.Mata Transport i gestió de residus, McDonald’s, amb objectiu difondre bones pràctiques de col·laboració. 

En l’acte s’han exposat els resultats del programa, que durant els quatre anys que està en marxa ha atès a més de 400 persones i ha aconseguit la inserció laboral pràcticament 1 de cada 2 participants. 

Treballa’t es realitza a través del servei local d’ocupació de Promoció Econòmica i de la ciutat de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals (2020-23)_ convocatòria 2022-2023, programa de Dinamització del mercat de treball, línia Orientació i formació.  

Aquest esdeveniment rep el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023.