Consolidant xarxa. Visita tècnica de l’AERESS a Solidança

L’Associació Espanyola de Recuperadors d’Economia Social i Solidària (AERESS) visita les instal·lacions de Solidança Roba Amiga a Sant Just Desvern per conèixer i compartir el projecte social i ambiental que l’entitat promou a través del residu tèxtil, RAEEs i voluminosos. La visita ha continuat, a la tarda, per les botigues de roba de segona mà La Nau de Sant Joan Despí i la botiga ubicada al carrer Tallers de Barcelona. 
 
Amb motiu de la jornada “Hagamos el Tèxtil Circular” del 8 de novembre, AERESS s’ha avançat a aquesta jornada, a on també participa, per fer xarxa i compartir tots els progressos socials i mediambientals que les dues entitats treballen en comú i, així, preparar la ponència conjunta que faran davant d’entitats tan importants com l’Agència Catalana de Residus. 
 
Aquestes visites, que AERESS fa de manera periòdica per les trenta-set entitats que, com Solidança, formen part d’ella, serveixen per impulsar i consolidar la col·laboració en xarxa mitjançant l’intercanvi de bones pràctiques i el desenvolupament de models inclusius i circulars. 
 
Natàlia Castellanos, tècnica de projectes d’AERESS, ha aprofitat aquesta jornada prèvia al 8 de novembre per posar en valor la tasca, tant social com mediambiental, que fan les entitats que, com Solidança, formen part d’AERESS. Entitats que treballen en xarxa cap a un futur més social i sostenible. 
 
Castellanos serà l’encarregada de debatre, per part d’AERESS, a la Taula Rodona que porta per nom “Iniciatives Socials per un Teixit Circular” juntament amb Nati Yesares de Solidança, Alícia Marqués de Fundació Deixalles i Joan Cañellas de l’Ajuntament de Barcelona que tancaran la jornada de debats i ponències i que donaran pas a una desfilada de moda upcycling a les instal·lacions de Solidança. 
 
Volem aprofitar l’avinentesa per agrair a AERESS tota la feina que fan per lluitar cap a una societat més justa amb les persones i el medi ambient.