Circular, la botiga de moda vintage en línia, ja disponible!

Obrim al públic la botiga en línia de Circular (www.circularsecondhand.org), enfocada a la venda de productes vintage de segona mà de Solidança/Roba Amiga, peces amb valor social i ambiental.

Amb la voluntat de fer els nostres productes més accessibles, decidim endinsar-nos en el món digital, perquè estiguis on estiguis, puguis gaudir dels avantatges de la moda circular. La web de Circular ofereix una selecció de les peces més exclusives de Solidança / Roba Amiga, amb diferents opcions d’enviaments i recollides, tant a domicili com a botigues físiques.

A més, a la web trobaràs l’impacte que genera la teva compra sobre el medi ambient, detallant-te l’estalvi en emissions de CO₂ a l’atmosfera, en reutilitzar la peça que triïs. A més, la roba es troba categoritzada en funció del seu estat.

Segueix totes les novetats sobre la botiga a l’Instagram de @solidanca_circular

Suma’t a la moda Circular

Circular, és un nou concepte que s’incorpora a la xarxa de botigues Solidança/Roba Amiga, enfocada en la venda de productes de segona mà amb valor social especialitzats en la moda vintage. Amb Circular fomentem el consum responsable, ètic i sostenible i promovem l’economia CIRCULAR amb valor social.

El nostre objectiu és proporcionar als clients una experiència de compra única i satisfactòria. No sols volem que trobis peces que t’agradin, també volem conscienciar i explicar-te l’impacte positiu de la teva compra. La teva roba ha estat seleccionada acuradament per a promoure la seva reutilització perquè tu li puguis donar una nova vida.

Donant una nova vida a la teva roba amb CIRCULAR i Solidança/Roba Amiga,
• Evites l’emissió de CO₂ a l’atmosfera.
• Contribueixes a la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

Vine a conèixer una moda vintage, ètica i sostenible, que cuida de la teva butxaca, a Carrer Tallers, 21 (Barcelona).

Aquest és un projecte impulsat per Solidança/Roba Amiga amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.