Festa d’inauguració de la Circular, la nova botiga de segona mà amb valor social al centre de Barcelona

Et convidem a la inauguració de Circular, la nova botiga de roba de segona mà amb valor social i ambiental, al Carrer Tallers, 21 (Barcelona). Una nova botiga amb productes exclusius, a l’avantguarda de la moda vintage, ètica i sostenible.


📍 Carrer Tallers, 21 (Bcn)
📆 Divendres 19/5 de 17 a 20h
🪩🎧Amb DJ i pica-pica!

Descobriràs la moda CIRCULAR, impulsada per Solidança, amb la voluntat de donar circularitat a la roba de segona mà, cuidant així del medi ambient i creant llocs de feina per a persones en situació de vulnerabilitat social.

Circular, és un nou concepte que s’incorpora a la xarxa de botigues Solidança/Roba Amiga, enfocada a la venda de productes de segona mà amb valor social especialitzats en la moda vintage. Amb Circular fomentem el consum responsable, ètic i sostenible i promovem l’economia CIRCULAR amb valor social.

Descobreix també el format en línia de la botiga CIRCULAR: www.circularsecondhand.org

Què volem aportar a les nostres botigues:

El nostre objectiu és proporcionar als clients una experiència de compra única i satisfactòria. No sols volem que trobis peces que t’agradin, també volem conscienciar i explicar-te sobre l’impacte positiu de la teva compra. La teva roba ha estat seleccionada acuradament per a promoure la seva reutilització perquè tu li puguis donar una nova vida.

Donant una nova vida a la teva roba amb CIRCULAR i Solidança/Roba Amiga,
• Evites l’emissió de CO₂ a l’atmosfera.
• Contribueixes a la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

Vine a conèixer una moda vintage, ètica i sostenible, que cuida de la teva butxaca!

I recorda que també pots fer una compra responsable a la nostra xarxa de botigues Solidança/Roba Amiga.