Inauguració de la nova botiga Roba Amiga a Figueres

Arriba la segona mà amb valor social a Figueres amb l’obertura de la nova botiga Roba Amiga

L’entitat social ADAD L’Encant inaugura el proper 4 de febrer a les 12h el nou espai de compra conscient i sostenible  a Figueres on es vendran productes de segona mà.

El pròxim divendres 4 de febrer s’inaugura la nova botiga Roba Amiga de Figueres, el nou establiment de venda de productes de segona mà situat al C/Vilafant, 30-32 (Figueres) en horari de dilluns a dissabte de 10h a 13:30h a 16h a 19h.

A l’espai es podran trobar diferents productes com roba i complements, calçat, roba de la llar, bosses, entre d’altres. Articles de qualitat seleccionats per les nostres treballadores i a un preu molt assequible.  

Durant l’acte d’inauguració hi haurà diferents parlaments per part de representants de l’entitat, amb una ruta per la botiga i amb descomptes especials d’obertura.

Segons els valors de l’entitat, aquest nou projecte té dos vessants, una d’ambiental promovent l’economia circular a través de la reutilització dels productes, i una altra de social, promovent llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social per tal que realitzin un itinerari d’inserció sociolaboral i que finalment puguin inserir-se en el mercat laboral ordinari.

Aquest projecte rep el suport de l’Agència de Residus de Catalunya amb el qual es vol expandir l’activitat de Roba Amiga amb una nova botiga al territori.

Gràcies a aquest projecte es crearan 2 llocs de treball per a realitzar itineraris d’inserció a persones en situació de vulnerabilitat social de l’entorn.

A més, amb motiu de l’obertura, es realitzarà a la botiga una promoció del 50% de descompte en la segona unitat aplicable a les peces de roba i complements i estarà vigent fins el proper 31 de març.

Fundació Solidança, promotora d’aquest establiment, és una entitat social del Baix Llobregat amb 25 anys d’experiència treballant per la inserció sociolaboral i la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social de l’entorn, a través d’activitats vinculades a la gestió de residus i a l’economia circular. L’activitat principal de l’entitat és sòcia i creadora de  la cooperativa Roba Amiga i treballa amb l’entitat ADAD L’Encant a les comarques gironines.