Nou curs d’Atenció al client en el sector del comerç

Imatge sobre una formació en atenció al client en el sector comerç per a persones en situació de vulnerabilitat social

A Solidança comencem el setembre amb noves disciplines formatives al Centre de Formació Solidança i tornem a apostar per una modalitat de formació que fins ara, ha donat moltes oportunitats d’inserció laboral. Les formacions que hem ofert fins el moment també han despertat molt d’interès per part de l’alumnat. En aquesta ocasió, oferim una nova edició d’un nou curs d’Atenció al client en el sector del comerç, per ocupar posicions relacionades amb els llocs de treball vinculats amb atenció al client en establiments.  

Tal com exigeix el mercat laboral en el sector del comerç, continuem promovent aquesta formació en el marc del Punt Formatiu Incorpora de la Fundació “La Caixa”, amb l’objectiu de crear noves oportunitats laborals per a les persones participants. 

Durant el curs les persones que hi participin aprendran les tècniques bàsiques pel que fa a l’atenció al client en establiments físics, amb les quals podran augmentar les seves oportunitats d’inserció en l’àmbit laboral.  

Les formacions a Solidança són gratuïtes i 100% subvencionades. Un gruix molt important de les formacions se centra en el treball de les competències transversals, així com en les competències TIC, la preparació per a la recerca de feina i l’oportunitat de poder realitzar pràctiques en empreses del sector, una experiència laboral que els permet completar el currículum i, d’aquesta manera, tenir prou preparació per a incorporar-se al món laboral. 

FORMACIÓ EN ATENCIÓ AL CLIENT EN EL SECTOR DEL COMERÇ 

Inici el 27 de setembre i finalització el 5 de desembre de 2023.

El curs es realitza a les nostres instal·lacions de Sant Just Desvern. 

Un total de 175 h de formació professionalitzadora repartides en: 

  • 75 h de formació tècnica en atenció al client en sector comerç 
  • 80 h de formació en competències transversals 
  • 20 h de formació  en competències digitals 
  • 80h de pràctiques no laborals en empreses del sector 
  • Seguiment a través de tutories i atenció personalitzada 

ÉS NECESSARI DISPOSAR DE DNI O NIE. 

La formació va dirigida a persones en situació d’atur i/o de vulnerabilitat social interessades en dirigir la seva carrera professional cap al món del comerç. 

Amb el suport de la Fundació “La Caixa”  i en el marc del Punt Formatiu Incorpora. 

Us convidem a fer-ne difusió i, per més informació, sempre podeu contactar amb nosaltres per telèfon al 655 18 91 19 / 93 685 44 34 o escriure’ns un correu a josep.sola@solidanca.cat