Nous cursos, noves oportunitats!

A Solidança comencem el nou curs! Una nova edició que hem adaptat al context de l’alerta sanitària per seguir atenent amb seguretat als i les nostres alumnes garantint el benestar de tota la nostra comunitat. Hem reduït el nombre de places dels grups, a l’aula treballem en espais grans i amb distància de seguretat, amb mascareta obligatòria i gel desinfectant a disposició. A més, les aules es desinfecten després de cada grup.

Estem posant tots els nostres esforços  per estar el més a prop possible de totes les persones que acompanyem, amb vincles enfortits i oberts a la comunitat.

Els cursos que oferim són:

  • El Curs de Repar@tic (REPARACIÓ DE MÒBILS I TAULETES) amb inici el 14 d’octubre. Noves dates i últimes places lliures! 
  • El Curs d’AUXILIAR DE MAGATZEM del Punt Formatiu Incorpora amb inici el 14 d’octubre.

      

 

Aquestes formacions són una gran oportunitat per a persones aturades i joves que es troben en recerca de feina i necessiten millorar els seus coneixements i experiència per ampliar les seves possibilitats de trobar feina.

A les formacions a Solidança no només oferim una formació tècnica en l’ofici del curs, si no que ens preocupem per a potenciar les competències transversals de cada persona amb un tracte individualitzat, realitzem sessions de coaching grupals, cerquem possibles carnets tècnics o formacions complementàries i en creem un mòdul extra. Per exemple, en aquest últim cas, en el curs d’Auxiliar de magatzem es treballen tècniques de Picking (radiofreqüència PDA) i inclou la obtenció del carnet de carretonera/er i, en el cas del curs de Repar@Tic, inclou pràctiques a la mateixa aula amb impressores 3D per motivar als joves en el sector.

Actualment està creixent la demanda de personal en el sector logístic i tecnològic (sobretot en els serveis tècnics) per aquesta raó creiem que aquestes formacions poden ser de molta utilitat per als usuaris amb els quals treballeu, a més l’últim mòdul de la formació està enfocat a la creació del currículum i la preparació per la recerca de feina en aquest nou sector.

REQUISITS PER SER ALUMNE

Preparem a noves treballadores i treballadors per endinsar-se en un nou sector laboral!

Us animem a fer-ne difusió i, si us interessa o coneixeu a algú que li pugui interessar, contacteu amb nosaltres!

 

 

  • Cat
  • Cast