Nova edició del curs d’auxiliar d’operari/ària de Magatzem en e-commerce

Aquest trimestre el Centre de Formació de Solidança acull una nova edició de la formació en logística en e-commerce per ocupar les posicions relacionades amb els llocs de treball d’auxiliar de magatzem o relacionats. Tal com exigeix el mercat laboral en el sector del comerç online, continuem promovent aquesta formació en el marc del Punt Formatiu Incorpora de la Fundació “La Caixa” amb l’objectiu de crear noves oportunitats laborals de les persones participants. 

Durant el curs les alumnes aprendran les tècniques bàsiques en la preparació i gestió de comandes online en magatzem, amb les quals podran augmentar les seves oportunitats d’inserció en el món laboral. Amb el valor afegit d’obtenir el carnet oficial de carretoner, una certificació exigida en aquestes posicions. 

Les formacions a Solidança són gratuïtes i 100% subvencionades, aportant una part molt important de la formació en el treball de les competències transversals, treball de les competències TIC, preparació per a la recerca de feina i l’oportunitat de poder realitzar pràctiques en empreses del sector, fet que els permet completar el currículum i estar preparades i preparats per a inserir-se al món laboral. 

Aquest nou curs d’auxiliar d’operari/ària de magatzem e-commerce amb carnet de carretoner és d’un total de 285 hores amb pràctiques no laborals a empreses. Les hores de formació es reparteixen de la següent manera: 

· Competències transversals : 80 hores 

· Competències digitals: 20 h 

· Competències tècniques: 80h 

· Curs de carretons; 25 h 

· Pràctiques no laborals: 80 h 

FORMACIÓ AUXILIAR D’OPERARI/ÀRIA DE MAGATZEM E-COMMERCE AMB CARNET DE CARRETONER 

Del 28 de febrer fins al 31 de maig 

Dilluns a divendres de 9 a 14h 

REQUISITS 

La formació va destinada a majors de 18 anys, que disposin del DNI./NIE i que estiguin interessades en dirigir la seva carrera professional en el món de la logística. 

Amb el suport de la Fundació “La Caixa”  i en el marc del Punt Formatiu Incorpora.