OFERIM UNA OPORTUNITAT A PERSONES IMMIGRADES. Inici 13 de setembre!

 

A Solidança estem orgulloses/os d’anunciar que, per segon cop, posem en marxa el programa d’atenció especialitzada a persones immigrades, en el que s’inclouen les persones en situació d’irregularitat sobrevinguda, dones desagrupades o demandants d’asil polític.

Amb objectiu de crear noves oportunitats laborals a través de l’empoderament personal i professional, realitzarem una FORMACIÓ GRATUÏTA en gestió de residus i una en costura per a persones migrades tot i que no estiguin en situació legal. COMENCEM EL 13 i 14 DE SETEMBRE!

Coneixes a algú que pugui estar interessat/da?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al  93.685.44.34  (Núria) o enviant un correu electrònic a formacio@test.solidanca.cat

Què oferim?

Formació tècnica, formació en competències transversals i formació en llengua catalana. A més, podran realitzar pràctiques en empreses del sector.

Quins requisits demanem?

  • Prioritzem les persones que estiguin en situació irregular sobrevinguda, dones reagrupades o demandants d’asil polític/protecció internacional.
  • Tenir interès en el sector del medi ambient i en la gestió de residus.
  • Portar al voltant de 3 anys empadronat/da al país.

Aquestes accions d’acompanyament formen part del Programa de Reincorporació al Treball (PRT 2018) i INSERCUS que compten amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a més de la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de Sant Just Desvern.

Comparteix aquesta informació i ajuda’ns a donar visibilitat a les nostres formacions!

 

 

  • Cat
  • Cast