Participem un any més a La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària

El diumenge 8 de maig vam participar com entitat col·laboradora  en la tercera edició de La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Solidària organitzada per CCOO Baix Llobregat i l’associació Esperanzah.

La Caminada reivindica els valors del treball digne, l’economia solidària i inclusiva, la solidaritat, el respecte, la protecció i el gaudi de la natura i la consciència del nostre patrimoni i el territori.  El treball com a vertebrador de la societat, i conscienciar que la seva evolució ha de dignificar, respectar i promocionar el nostre entorn natural.

Enguany  la Caminada va sortir des de la seu de CCOO de Cornellà fins arribar  al Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat, una ruta d’uns 6 quilòmetres, passant per Sant Joan Despí i el Prat. A l’arribada es van fer uns parlaments per part de les diferents entitats participants.

Els organitzadors han valorat molt positivament la 3a edició de La Caminada, on van participar-hi moltes persones en una jornada marcada pels valors de la sostenibilitat, solidaritat i transformació social.

Estem molt contentes de seguir treballant i caminant juntes!

  • Cat
  • Cast