Solidança celebra el 25è aniversari

Enguany a Solidança celebrem els 25 anys i, amb motiu d’aquest aniversari, realitzarem diferents activitats i accions durant tot l’any per celebrar que l’entitat segueix creixent cada cop més.

Una de les primeres accions ha estat canviar la imatge corporativa, adaptant-nos a la nova realitat i professionalitzant-nos de la mà de persones expertes en disseny que ens han ajudat a crear el nou logotip del 25è aniversari.

L’entitat va néixer  fa 25 anys sense imaginar tot el que vindria, però gràcies a l’esforç, a la il·lusió i a les ganes de totes les persones que ens han acompanyat durant aquest temps, ens hem anat fent un lloc en el sector i actualment som una empresa d’inserció de referència en l’àmbit de la inserció sociolaboral, de la formació professionalitzadora i de les activitats ambientals a Catalunya.

Des que vam començar el projecte ha anat agafant més força i abast, hem professionalitzat els itineraris d’inserció sociolaboral, la traçabilitat de la gestió del residu tèxtil en el marc del programa Roba Amiga, comptant amb el reconeixement i suport de les Administracions Locals, la Generalitat de Catalunya, el Programa Incorpora de L’Obra Social de la Caixa, l’Agència de Residus de Catalunya, així com altres institucions que en el seu dia també van apostar pel nos­tre projecte.

Cada any hem crescut i ens hem expandit una mica més, amb la unió amb ADAD L’Encant Girona, la creació de la UTE Ecoinserta a Madrid, l’obertura de l’alberg a Palafrugell i convertint-nos en Fundació Solidança.

El creixement i la consolidació de Solidança no hauria estat possible  sense la implicació perso­nal i professional de totes les persones que ens han donat suport  i escalf al llarg de tots aquests dels anys.
Estem molt orgulloses d’haver arribat fins aquí i de seguir creixent cada cop més lluitant pel nostre objectiu en clau social i ambiental

Volem agrair a totes les persones que han passat per l’entitat durant tots aquests anys i que han posat el seu granet de sorra per fer una mica millor aquesta gran família.

Seguim treballant per enfortir el nostre

COMPROMÍS AMB LES PERSONES I L’APOSTA PEL MEDI AMBIENT

*Durant les pròximes setmanes us anirem comunicant totes les novetats i activitats per celebrar l’aniversari de Solidança. 

 

Seguim!

 

  • Cat
  • Cast