Participem un any més a la VII Jornada de Networking del Programa Làbora

Solidança ha participat un any més a la VII Jornada de Networking del Programa Làbora de l’Ajuntament de Barcelona, un espai de trobada i d’aprenentatge entre totes les empreses del sector social.

Durant la jornada es va entregar el distintiu Segell Làbora que se li otorga a totes les organitzacions col·laboradores, com a reconeixement a la seva participació i compromís amb la contractació dels col·lectius en situació de vulnerabilitat social de la ciutat. Cal remarcar que durant el 2021 Solidança va contractar a 56 persones derivades del Programa Làbora, que van iniciar un itinerari d’inserció amb l’entitat amb l’objectiu de fomentar la seva inserció sociolaboral.

Solidança també va participar a l’ espai de networking entre les empreses, la governança i els agents del programa, on es va poder entrevistar i conèixer a moltes persones. En aquest espai hi ha unes setanta empreses que s’entrevisten amb més de quatre-centes persones candidates que participen en el Programa, amb l’objectiu de cobrir processos de selecció de personal o formar part de les seves borses de treball. És un espai dissenyat en un format d’entrevistes individuals i grupals, i seguint criteris d’ocupació per competències, amb l’objectiu d’aconseguir el major nombre d’insercions possible i contribuir a millorar l’ocupabilitat dels col·lectius en situació de vulnerabilitat social

Seguim amb moltes ganes de compartir experiències i de seguir treballant per una ocupació de qualitat a Barcelona.