PER UNES FESTES PLENES D’OPORTUNITATS 


A Solidança totes som diferents i això ens enriqueix. Moltes venim de lluny, de molt lluny, on altres cultures, idiomes o orígens hi són presents. A vegades, les condicions en les quals venim no són les òptimes. Moltes fugim de conflictes, de situacions dolentes i deixem enrere moltes coses buscant una oportunitat. 

Des de Solidança actuem vers les desigualtats sociolaborals creant oportunitats laborals per a persones en situació de vulnerabilitat. Creiem que tothom es mereix una formació digna, completa i professionalitzadora que els ajudi a incorporar-se al mercat laboral en les millors condicions possibles i en igualtat. 
 
També lluitem, any rere any, per donar una nova oportunitat als residus, convertint-los en nous recursos a través de la venda de segona mà, creant economia circular i donant oportunitats laborals, amb un salari digne per poder aconseguir el benestar social necessari, a totes les persones possibles. 
 
Generar sensibilitat ambiental a la ciutadania és un altre dels nostres objectius capitals. Volem continuar recuperant objectes des de Cercle Zero, reutilitzant-los i reparant-los per lluitar així contra l’obsolescència programada. D’aquesta manera no només estalviem recursos naturals, també reduïm la petjada de carboni i les emissions nocives a l’atmosfera. 
 
És per això que volem que aquest any vinent arribi carregat de grans avenços socials i d’una gran millora mediambiental.  

https://youtube.com/watch?v=eok92hLcLGY%3Fsi%3Do99EObs-XU6FJdeV

Per a unes festes plenes d’oportunitats.  

L’equip de Solidança 

  • Cat
  • Cast