‘Persones, Planeta i Acció’, la Conferència Europea sobre Economia Social

Avui hem assistit a La ‘Conferència Europea d’Economia Social: Persones, Planeta, Acció’, organitzada pel Ministeri de Treball i Economia Social a Donosti, una jornada que té l’objectiu de posar en valor i visibilitzar el pes socioeconòmic del model empresarial de l’Economia Social i Solidària a tot el món i especialment a Catalunya i Espanya, referent internacional en Economia Social.

L’esdeveniment ha reunit a Governs, Institucions Europees, governs autonòmics, estats membres, i representants de l’Economia Social de tots els racons del planeta.

Actualment, és evident la necessitat d’implementar models de gestió socioeconòmics que integrin economia, benestar i medi ambient, per construir una economia al servei de les persones i del planeta.

El Congrés ha comptat principalment amb sessions plenàries amb grans ponents que s’han endinsat en temes com els Concursos Europeus, la Nova Agenda Urbana, el Pla d’Acció Europeu o la Resolució de l’ONU sobre Economia Social i Solidària.

Un altre dels eixos vertebrals de la jornada han estat els Tallers pràctics sobre noves transformacions i reptes de futurs, així com de processos de finançament i accés a mercats, o sobre la importància d’estimular la visibilitat i la comunicació sobre l’economia social.

Continuem presents en esdeveniments del sector per aprendre noves eines que ens ajudin a treballar per un futur més sostenible i ètic

  • Cat
  • Cast