Solidança contracta 8 persones a través de la línia ACOL, del Programa Treball i Formació de la Generalitat

Iniciem per cinquè any consecutiu el Programa ACOL de Treball i Formació d’acollida a persones en situació administrativa irregular. Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Solidança contractarà a finals de 2023 i durant el 2024 a vuit persones repartides entre els centres de treball de Sant Just Desvern, Barcelona, i el centre de Salt a Girona.

Aquestes 8 persones, en situació administrativa irregular i en vulnerabilitat extrema, podran regularitzar la seva situació administrativa i realitzar un itinerari d’inserció gràcies a aquestes contractacions que des del programa ACOL de Treball i Formació es fan amb ajuda del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Aquest programa preveu un itinerari d’inserció sociolaboral amb un acompanyament complert durant tot l’any a través de tutories que ajudin a la perfecta integració social d’aquestes persones migrades que ara veuran regularitzades la seva situació i que, per tant, podran treballar de forma regularitzada al país.

El programa Treball i Formació TRFO-SOC línia ACOL de la convocatòria 2023, rep el suport del Fons Social Europeu, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.

  • Cat
  • Cast